sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Lorvailu päivä


Tänään lorvailen,
hetkellisesti iski inspis,
mutta onneksi sain sen pysäytettyä.
 

En ole aiemmin aulastamme 
paljoakaan kuvia laittanut.
Tämä on paikka, minne kaikki
alakerran jämäkalusteet päätyvät.


Tämä on myös paikka minne 
illalla rauhoitumme, 
meillä ei ole alakerrassa tv:tä
vain täällä yläkerran aulassa.
 


Tänne meninasin aloittaa,
uutta ilmettä väsäämään.
Olisiko teillä jänniä ideoita,
haluaisin tähän vähän persoonallisuutta.

Miksi on niin
 vaikeaa olla vaan,
väkisin itseni ajoittain rauhoitan?
Mitä pelkään, kun pysähdyn??

Lorvailu sunnuntaita kaikille,
me lösähdämme nyt tuolle sohvalle!!

- Neiti Harmoniaa -
8 kommenttia:

 1. Minusta nykyinen tila näyttää oikein kivalle. Rentoa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa kun nyt kuvasta katselen näyttää ihan hyvältä, tässä tosin ei kirjahylly näy minkä haluaisin uusia. Juu sohvalla Murun kanssa katsotaan leffaa :)

   Poista
 2. Munkin mielestä tila näyttää jo nykyiseltäänkin hyvältä paikalta rentoutua :)
  Ehkä jotain räväkkää väriä kesäksi, jos haluaa jotain uutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siellä on tosi rauhallinen fiilisi, se on totta. Voisin harkita ripauksen väriä kyllä, kiitos :) Mukavaa maanantaita!

   Poista
 3. Minusta tuo ei näytä yhtään siltä, että sinne olisi jämäkalusteita eksynyt! Vaan oikeasti todella harkitulta ja samalla kutsuvalta. Olen miettinyt joskus samaa - mitä sitä pelkää ollessaan jatkuvasti jonkun projektin kimpussa? Olisi ihana vain olla, mutta aina kun siihen olisi mahdollisuus sitä melkein vahingossa keksii jotakin puunattavaa tai laitettavaa. Ehkä kroppa kertoo kun on pysähtymisen aika. Vielä ei ole sellaista vastaan tullut. ;) Toiset rentoutuu tekemällä, toiset tekemättä mitään. Ehkä kuulun kanssasi ensimmäiseen ihmisryhmään. Ihanaa alkanutta viikkoa!!!

  VastaaPoista
 4. Jämiä kyllä ovat, mutta taidan omata kyvyn laittaa jämätkin oikeaan paikkaan ja järjestykseen ;). Se on ainakin ollut se juttu, mitä olen muillekin tehnyt. Ei uusia hankintoja, vaan vanhasta tehden tai uudelleen järjestellen. Oi kuinka nautinkaan siitä. Varmasti sitä jotain juokseen pakoon, mutta hyvä keino pakoilla, saa ainakin paljon aikaiseksi ;). Kyllä se kroppa sitten pysäyttää, se on niiin totta. Joten eiköhän jatketa ja tehdä uusia projekteja, ehditään sitten myöhemmin pysähtymään ;). Toisaalta vakavasta asiasta puhutaan ja joskusu on todellakin hyvä pysähtyä :). Ihanaa viikkoa, miten teidän projekti etenee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten todella hieno taito se!! Ja juuri näin - vanhasta tehden ja uudelleen järjestellen :)

   Meillä edetään verkkaisesti :D Miten sen nyt sanoisi. Ensimmäinen takapakki tuli hirsien kanssa. Enhän minä pienessä päässäni ajatellut suurta ideaani niin pitkälle, että eihän sen meidän seinä kannattele kovin hyvin tuota 250kg painoista hirttä sinne ylälistaksi :D Täytynee keksiä jotakin muuta.

   Poista
  2. Juu hyvä taitohan se on, silleen kun sopisvasti sitä tekee, ettei tule tavaksi :) Tekevälle sattuu, mutta kyllähän sinä siihen ratkaisun löydät ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!